Historie

Diepstraten Orthopedische Schoentechniek 

Mijn naam is Harry Diepstraten. Ik ben geboren in Gilze, Brabant. In deze omgeving stonden leerfabrieken en industriële schoenbedrijven. Mijn vader was werkzaam in een schoenfabriek en is maatschoenmaker geworden en verder gegaan als zelfstandig ondernemer. Zo kwam ik als klein jongetje in aanraking met spijkertjes en ledersnippers en kreeg ik belangstelling voor het schoenmakersvak.

Mijn vader

Braderie Oude Ambachten 

Vader op markt


Na mijn opleiding LTS Schoenmaker volgde ik de MBO opleiding voor kaderfunktie in de Machinale Schoenfabricage .Verder gegaan met specialisatie Orthopedische Schoentechniek en deed ik ervaring op bij verschillende leerbedrijven, hoofd van de afdeling schoenmakerij binnen een revalidatiecentrum in Amsterdam en ervaring in een groot orthopedische schoenmakerij.

Na deze periode vond ik de tijd rijp om op eigen benen te staan en zijn mijn vrouw Maja en ik, Diepstraten Orthopedische Schoentechniek gestart. Na 1,5 jaar zijn we verhuisd naar ons huidige pand in de Kennedylaan in Maarssen Dorp, wat het voormalige Rabobank gebouw was.

Ons bedrijf is gedeeltelijk op een oude leest geschoeid en volledig geoutilleerd om het product in huis te vervaardigen.Wij kennen de mogelijkheden van de moderne schoentechniek en passen die toe op al onze producten. Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het vinden van passende hulpmiddelen om uw mobiliteit te bevorderen, en zijn gespecialiseerd in het beschoeien van de zwaarder afwijkende voetvormen binnen de orthopedische schoentechniek

 LTS-2 LTS-3

 Harry in opleiding in de beginjaren voor Machinale Schoenfabricage