Maatwerk

Een eigentijdse kijk op orthopedie 

Orthopedische schoenen voor dames, heren en kinderen:
u bent bij ons aan het juiste adres.

Voetafwijkingen kunnen al snel leiden tot problemen bij het lopen en staan, maar ook ziektes op latere leeftijd, zoals reuma, hart- en vaatziekten en suikerziekte. Omgekeerd kan onaangepast schoeisel aanleiding geven tot andere lichamelijke klachten, zoals hoofd- en nekpijn, been- en rugklachten. Diepstraten is een voorbeeld van een moderne orthopedische schoenmakerij. Voor lichte en ernstige voetafwijkingen maken wij perfect passend schoeisel. Ook hebben wij een grote kennis van en ervaring met de vervaardiging van verschillende typen voetprotheses en voetortheses.

Zoals bij veel beroepen is er ook in het vak van de orthopedische schoenmaker veel - ten goede - veranderd. Moderne inzichten, lichte en sterke materialen zorgen ervoor, dat er veel mogelijk is om normale, modieuze schoenen te maken. Niet altijd hoeft er een compleet nieuwe schoen te worden gemaakt. Een geringe aanpassing of een steunzool in uw huidige schoenen kan vaak wonderen doen.

Wij kunnen uw orthopedische schoeisel zelfs namaken naar een voorbeeld van een confectieschoen, die u zelf meeneemt. Met oog voor detail wordt de schoen, indien mogelijk, exact geïmiteerd. Het gewicht van de schoenen met orthopedische voorzieningen hoeft niet veel af te wijken van de confectieschoen, die als voorbeeld heeft gediend.
Wij vinden het gewicht van een orthopedische schoen een belangrijk aspect en in de nacontrole worden de schoenen daarom altijd gewogen.

Voetjes Marly